Naar inhoud
Academie voor Theater en DansAcademie voor Theater en DansAcademie voor Theater en Dans
Academie voor Theater en DansAcademie voor Theater en DansAcademie voor Theater en DansAcademie voor Theater en DansAcademie voor Theater en DansAcademie voor Theater en Dans

Studiegids

2022-2023

De basis van hoogwaardig onderwijs ligt bij degenen die het onderwijs geven. De docenten van de Nationale Balletacademie hebben allen een aanzienlijke reputatie opgebouwd in de beroepspraktijk. Het kernteam, dat de artistiek leider ondersteunt in de dagelijks gang van zaken, streeft ernaar een docentenkorps samen te stellen dat bestaat uit een spannende mix van zeer ervaren maar ook jonge, talentvolle dansdocenten, zodat ook nieuwe opvattingen over klassieke dans in het curriculum worden opgenomen. Regelmatige bijeenkomsten dragen bij aan een goede afstemming en interactie tussen de verschillende docenten.
Voor het nieuwe BA traject is een coördinator/mentor aangesteld die de studenten individueel zal begeleiden. Alle docenten die in het hoofdvak Syllabus en Methodology lesgeven, zijn ervaren docenten van de NBA. Bovendien heeft Grigori Tchitcherine eerder de Vaganova cursus voor de NBA gegeven in nauwe samenwerking met docenten van de Vaganova Academie in St. Petersburg.

Delen