Naar inhoud
Academie voor Theater en DansAcademie voor Theater en DansAcademie voor Theater en Dans
Academie voor Theater en DansAcademie voor Theater en DansAcademie voor Theater en DansAcademie voor Theater en DansAcademie voor Theater en DansAcademie voor Theater en Dans

Studiegids

2022-2023
 

De interne berichtgeving binnen de Academie voor Theater en Dans vindt plaats op diverse manieren. Iedere opleiding heeft een prikbord waarop het rooster en andere mededelingen zijn te lezen. Daarnaast hebben studenten allemaal een eigen AHK e-mailadres en zijn er over het gebouw verspreid informatieborden waar belangrijke mededelingen op worden geplaatst.

MyAHK
Om je AHK mail te lezen moet je inloggen op MyAHK. In deze gepersonaliseerde omgeving (het intranet van de AHK) staat belangrijk nieuws, zoals ziekmeldingen van docenten, maar er worden ook mededelingen over activiteiten buiten jouw eigen opleiding gedaan. Bovendien is op het intranet veel nuttige informatie te vinden over tal van praktische zaken zoals collegegeld, verzekeringen, fondsen en beurzen en nog veel meer.
Omdat veel van de belangrijke en up-to-date communicatie verloopt via MyAHK, is het belangrijk dat je als student je AHK mail adres gebruikt en geregeld inlogt. Dat kan vanaf iedere computer met internet via www.myahk.nl

Je kunt je AHK mailadres ook doorlinken naar je privé mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft. Vraag bij het secretariaat hoe dat moet. Ook met vragen over het rooster kun je daar terecht.

Delen