Adres en contactgegevens
De Nationale Balletacademie heeft een eigen gebouw op het volgende adres:
Nicolaas Tetterodestraat 13, Amsterdam

De Nationale Balletacademie is onderdeel van de Academie voor Theater en Dans (ATD), het hoofdgebouw van de ATD is gevestigd aan de Jodenbreestraat 3A, 1011 NG Amsterdam.

Onderwijs ondersteuner:          Wendy Tadrous-Paulusma 
Aanwezig:                                    Ma-vr 09:00 - 17:00
Telefoon:                                      020 - 527 78 43  
E-mail :                                         wendy.tadrous-paulusma@ahk.nl                     
E-mail :                                         nba-info@ahk.nl  
E-mail :                                         nba-ziekmeldingen@ahk.nl 
E-mail :                                         nba-auditions@ahk.nl 

Website : https://www.atd.ahk.nl/opleidingen-dans/nationale-balletacademie/
Intranet : www.MyAHK.nl 


(HNB) Producties:                     Jordan Tuinman
E-mail :                                        jordan.tuinman@ahk.nl


Coördinatie NBA 1-7:                Amanda Beck
Telefoon:                                     020 527 76 77
E-mail:                                        amanda.beckers@ahk.nl 

Algemene informatie
MyAHK
De Nationale Balletacademie is onderdeel van de faculteit Theater en Dans van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK). Zij maakt daarom gebruik van de elektronische omgeving van deze instelling.

MyAHK is het intranet van de AHK, waar je je AHK e-mail, het Asimut rooster en het laatste nieuws en aankondigingen kunt vinden. Inloggen geeft je toegang tot de belangrijkste beveiligde digitale diensten van de AHK, zoals je e-mail en de website. Alle studenten van de AHK, inclusief NBA-leerlingen en -studenten, hebben toegang tot het MyAHK-netwerk. Bij het activeren van het AHK-account wordt om een pasfoto gevraagd. Upload een recente pasfoto van minder dan 1 jaar oud.

Het is belangrijk om na registratie direct het AHK-account en e-mailadres te activeren en dagelijks in te loggen en de e-mail te bekijken, omdat alle communicatie via MyAHK verloopt. Iedereen wordt geacht hiervan op de hoogte te zijn.
LET OP: Van ouders/verzorgers wordt verwacht dat zij de AHK-mail regelmatig lezen! Er worden geen e-mails naar privémailadressen van ouders gestuurd. AHK-mail kan worden doorgestuurd naar je privémail; instructies hiervoor vind je op intranet myAHK.

MyAHK geeft u toegang tot:

Startpagina
Inloggen via het adres www.MyAHK.nl brengt je op de startpagina van MyAHK. Dit is een deels gepersonaliseerde website die informatie uit verschillende bronnen combineert. U ziet direct de laatste e-mails die u heeft ontvangen en het laatste nieuws en aankondigingen. Ook heb je via het programma Asimut toegang tot de roosters van ATD (Academie voor Theater en Dans).

Roosters ATD
Alle actuele roosters zijn te vinden in het programma 'Asimut' dat je vindt onder 'roosters Asimut'. Naast het online bekijken van de roosters, zijn er ook een aantal schermen (touchscreens) aanwezig in het gebouw waar je de roosters ook kunt vinden. 

E-mail
Elke student aan de AHK en elk personeelslid heeft een persoonlijk e-mailadres. Alle communicatie vanuit de AHK, de faculteit en de school verloopt via dit e-mailadres. Ouders en leerlingen/studenten worden geacht dit adres te gebruiken en regelmatig te controleren.

Helpdesk
Voor alle problemen en storingen met betrekking tot het AHK-account, of als je geen e-mail hebt ontvangen om je AHK-account te activeren, kun je contact opnemen met de helpdesk via helpdesk@ahk.nl of 020 527 77 52.

Centrale Studentenadministratie (CSA) - In het hoofdgebouw ATD
De CSA verstuurt alle facturen als het gaat om collegegeld, medische kosten en leermiddelen. Ze kunnen je ook helpen met je visumaanvraag. Je kunt al je vragen over de betaling van collegegeld en visa richten aan het volgende e-mailadres csa@ahk.nl

 

Delen