De Nationale Balletacademie is gevestigd in twee gebouwen.
Vooropleiding (NBA 1-4) Agamemnonstraat 44, 1076 LW Amsterdam (dependance)
Vooropleiding (NBA 5-7) en AD/BA-studenten: Jodenbreestraat 3, 1011 NG Amsterdam (hoofdgebouw)

Onderwijsondersteuner: Wendy Tadrous-Paulusma
Ma en Vr 09:00 - 17:00
020 - 527 78 43  
wendy.tadrous-paulusma@ahk.nl
nba-info@ahk.nl
nba-ziekmeldingen@ahk.nl
nba-auditions@ahk.nl

Website : www.atd.ahk.nl/opleidingen-dans/nationale-balletacademie   
Intranet : www.MyAHK.nl

(HNB) Producties: Linda Witpaard
Di 10:00 - 18:00, Woe 9:30 - 18:00, Vrij van huis 9:00 - 17:00
linda.witpaard@ahk.nl
020 - 527 76 43    

Planning: Debora van Proosdij
debora.vanproosdij@ahk.nl

Coordinator BA/docent Studiebegeleiding: Marion Vijn
020 527 76 77
marion.vijn@ahk.nl

Coördinator vooropleiding: Amanda Beck
Ma 9:00 - 16:00 Agamemnonstr., Di 9:00 - 16:00 Jodenbreestr.  Do 9:00 - 16:00 Agamemnonstr.
Agamemnonstraat 020 673 23 55
020 527 76 77
amanda.beckers@ahk.nl

Algemene informatie
MyAHK
De Nationale Balletacademie maakt deel uit van de Academie voor Theater en Dans van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK). Zij maakt daarom gebruik van de elektronische omgeving van deze instelling.

MyAHK is het intranet van de AHK, waar je je AHK e-mail, het Asimut-schema en het laatste nieuws en aankondigingen kunt vinden. Door in te loggen krijg je toegang tot de belangrijkste beveiligde digitale diensten van de AHK, zoals je e-mail en de website. Alle studenten van de AHK, inclusief NBA-leerlingen en studenten, hebben toegang tot het MyAHK-netwerk. Bij het activeren van het AHK-account word je gevraagd om een pasfoto. Upload een recente pasfoto van minder dan 1 jaar oud.

Het is belangrijk om na registratie direct het AHK-account en e-mailadres te activeren en dagelijks in te loggen en de e-mail te bekijken, omdat alle communicatie via MyAHK verloopt. Van iedereen wordt verwacht zich hiervan bewust te zijn.
OPMERKING: Van ouders/voogden van minderjarige leerlingen en studenten wordt verwacht dat zij de e-mail van de AHK regelmatig lezen! Er worden geen e-mails verstuurd naar privé e-mailadressen van ouders. AHK-mails kunnen worden doorgestuurd naar je privé-mails, instructies hiervoor kun je vinden op het intranet myAHK.

MyAHK geeft je toegang tot:

Startpagina
Door in te loggen via het adres www.MyAHK.nl kom je op de startpagina van MyAHK. Dit is een deels gepersonaliseerde website die informatie uit verschillende bronnen combineert. Je ziet direct de laatste e-mails die je hebt ontvangen en het laatste nieuws en aankondigingen. Ook heb je via het programma Asimut toegang tot de schema's van de ATD

Roosters ATD
Alle actuele roosters zijn te vinden in het programma 'Asimut' dat je vindt onder 'roosters Asimut'. Naast het online bekijken van de roosters zijn er in het gebouw enkele schermen (touchscreens) aanwezig waar je ook de roosters kunt vinden.

E-mail
Elke student die zich bij de AHK inschrijft en elk personeelslid heeft een eigen persoonlijke e-mailadres. Alle communicatie van de AHK, de faculteit en de school verloopt via dit e-mailadres. Van ouders en leerlingen/studenten wordt verwacht dat zij dit adres gebruiken en regelmatig controleren.

Helpdesk
Voor alle problemen en storingen met betrekking tot het AHK-account, of als je geen e-mail heeft ontvangen om je AHK-account te activeren, kun je contact opnemen met de helpdesk via helpdesk@ahk.nl of 020 527 77 52.

Centrale Studentenadministratie (CSA)
De CSA stuurt alle facturen als het gaat om collegegeld, medische kosten en lesgeld. Zij kunnen u ook helpen met je visumaanvraag. Je kunt al je vragen over de betaling van het lesgeld en het visum richten aan het volgende e-mailadres: csa@ahk.nl

 

Delen