De verschillende opleidingen van de  Academie voor Theater en Dans realiseren jaarlijks maar liefst 600 verschillende dans- en theaterproducties. Om dit mogelijk te maken beschikt de school over een volledig geoutilleerd Danstheater, een zeer flexibel te gebruiken Theaterzaal (type black box), een geluidsstudio en twaalf try-outstudio’s, waar de studenten presentaties zelfstandig kunnen ontwikkelen en presenteren.

De techniek en faciliteiten van deze ruimtes en het onderhoud van de professionele technische apparatuur wordt verzorgd door een enthousiast team van dertien personen. De ATT beschikt over een Rental waar licht-, geluid en video-apparatuur geleend kan worden voor gebruik tijdens de projecten en voorstellingen. Dit kan na instructie zelfstandig, maar ook onder supervisie van een technicus.

De Rental heeft op werkdagen spreekuur van 9:00 – 10:00 en van 13:00 – 14:00 voor reserveringen en korte vragen. Voor ophalen en retourneren van materiaal en inhoudelijke vragen kan een afspraak gemaakt worden. Dat kan op att@ahk.nl.

Medewerkers van de ATT geven tevens lessen in belichting, geluid, video en veiligheid. Daarnaast geven zij adviezen, maken ontwerpen voor licht, geluid en video en begeleiden ze studenten bij hun voorstellingen. Voor grotere producties is er een technisch producent in huis die het traject van begin tot einde kan begeleiden. De ATT bevindt zich op de begane grond, achter de theaterzaal.


Contact:
René Molenaar
Tel. 020 527 7627
Email: rene.molenaar@ahk.nl 

Delen